SMTOWN
SMTOWN
SMTOWN

Welcome to SM Entertainment Official SLgo Channel!
We deeply appreciate all of your love and support again.
You can enjoy SM artist's latest videos on SMTOWN Official SLgo Channel.

NCT DREAM THE STAGE
21:53

NCT DREAM THE STAGE

Pred 23 dnevi

TAEYEON 태연 'Happy' MV
3:46
MAX THE STAGE
19:11

MAX THE STAGE

Pred mesecem

NCT 127 THE STAGE
24:51

NCT 127 THE STAGE

Pred 2 meseci

SOHLHEE 솔희 'LADY' MV
3:05
MOON 'Woo' VISUAL FILM
2:45
Komentarjev
  1. EXO-L Ananya

    EXO-L AnanyaPred 22 urami

    Baek is chanyeol's candy... Wink wink :D

  2. exxo l

    exxo lPred 22 urami

    ههههه فالفيديو كله بركز بس فاللقطة لما بيكي بيرقص مع البنت هههه

  3. Fika Nurbella

    Fika NurbellaPred 22 urami

    I miss you😍❤

  4. Christine Bañaria

    Christine BañariaPred 22 urami

    Let's keep streaming

  5. fangirls day

    fangirls dayPred 22 urami

    Semangaaat. Kalian sudah bekerja keras. Stay safe, healthy and happy..

  6. Syarafina putri

    Syarafina putriPred 22 urami

    yo ayo semangat doyoung

  7. husnulhtmaah 03

    husnulhtmaah 03Pred 22 urami

    baekhyuuuuuuuuuunnnnnnnnn

  8. arab exol

    arab exolPred 22 urami

    ستررييمم ايريزز

  9. Merve Ağmanalmaz

    Merve AğmanalmazPred 22 urami

    SLgo mantığı aa bu reklam izliyor bir tane daha koyalım Turkısh delight

  10. Eduarda Nascimento

    Eduarda NascimentoPred 22 urami

    Meu Bombonzinho , nunca decepciona . Exo-L sempre presente ! WE ARE ONE

  11. Ryu Jun Cotton

    Ryu Jun CottonPred 22 urami

    I love you junmyeon oppa 🥰🥰🥰

  12. Erina Ruby

    Erina RubyPred 22 urami

    Kiyowo kiyowo nomu nomu kiyowo

  13. chanbaek

    chanbaekPred 22 urami

    BAEKHYUN EL SOLISTAS MAS ESPERADO DEL AÑO

  14. Exo kings

    Exo kingsPred 22 urami

    كاندي تربعت على عرش قلبي ARAB EXO_L

  15. Xiazhi Le

    Xiazhi LePred 22 urami

    This's when uri Jaehyunie being maknae 😭 so bright so energetic 😭

  16. arab exol

    arab exolPred 22 urami

    خلونا نوصل 1.5مليون الييييوووم بليييز

  17. Britt_loves_Kpop

    Britt_loves_KpopPred 22 urami

    This gives me Justin Bieber Yummy vibes. (But better)

  18. Dellyla pgst

    Dellyla pgstPred 22 urami

    Yuhuuu

  19. Sheilla nathasya 22

    Sheilla nathasya 22Pred 22 urami

    Im just fallin love with baekhyunee

  20. Novita Dewi

    Novita DewiPred 22 urami

    Baekhyun oppa saranghaee....

  21. zefanya thalia

    zefanya thaliaPred 22 urami

    13 748 282

  22. Chia dlr

    Chia dlrPred 22 urami

    It’s 2020 and I’m still wondering if they will release Time Control in the future?

  23. Syarafina Putri

    Syarafina PutriPred 22 urami

    doyoung ganteng banget

  24. husnulhtmaah 03

    husnulhtmaah 03Pred 22 urami

    candy

  25. Nini

    NiniPred 22 urami

    Candy'nin Baekhyun şarkısı çok güzel hehe

  26. BIAS Doyoung Mau Lewat

    BIAS Doyoung Mau LewatPred 22 urami

    Love you guys Yang masih stay di NCT Yang gapunya niatan pindah ke fandom lain Yang terus stay di NCT walau badai nerpa terus

  27. Şeyma Tekin

    Şeyma TekinPred 22 urami

    Şarkıya bakmaya gelmiştim canım sıkılıyodu yorumlara bakim dedim türk doluymuş Exo-l değilim ama Fighting TURKISH EXO-L

  28. chanbaek

    chanbaekPred 22 urami

    king

  29. nisa kaya

    nisa kayaPred 22 urami

    Yutub torpah başan yutub Türkish exol turkish DELIGHT

  30. arab exol

    arab exolPred 22 urami

    16الف لايك يس !!

  31. kei yen

    kei yenPred 22 urami

    I know you're tired of seeing the word sytr3am but you still need to str3amm okay Czennies we can do this

  32. Jocelyn Sn

    Jocelyn SnPred 22 urami

    He is really really really kind

  33. Katlynnn12

    Katlynnn12Pred 22 urami

    ang tangkad ng nasa MV pero maliit ung gumawa ng kanta..bat ganon??jwk miss ko na un..❤❤

  34. Jαу lιgнтѕαвєя

    Jαу lιgнтѕαвєяPred 22 urami

    BBH best boy 🥰💕

  35. Hope world

    Hope worldPred 22 urami

    I'm not super m fan and I only watch this mv because oh mark's part

  36. Fateme jamiri

    Fateme jamiriPred 22 urami

    Iranian fan❤

  37. v a l e :D

    v a l e :DPred 22 urami

    TE AMO

  38. romina heydari

    romina heydariPred 22 urami

    ❤️❤️

  39. Morelia Ramos Rojas

    Morelia Ramos RojasPred 22 urami

    VOTE EN IDOL CHAMP NCT127!!!!!!!!!! VOTE EN IDOL CHAMP NCT DREAM!!!!!!

  40. Pree Laxy

    Pree LaxyPred 22 urami

    This will always be a timeless classic. This proves that views do not mean anything when it comes to taste in music!

  41. Chay Mae-L

    Chay Mae-LPred 22 urami

    Well done EXO-Ls

  42. aida 1485

    aida 1485Pred 22 urami

    DON'T BE A SOLO STAN Candy 8.2 (almost 2 days) Let's love 7.3 (almost 2 months) Okay, the leader of the best k-pop group deserves that :( Shame on you If you continue like this, do you think Exo will remain?

  43. Yasmine Moubari

    Yasmine MoubariPred 22 urami

    Baek: Girl I'm you're candy Me: Yeah BAEKIE you're my sweet candy🍬❤

  44. Abby

    AbbyPred 22 urami

    If I had lee hi's voice like I'd seriously never shut up

  45. Kpop Fangirl

    Kpop FangirlPred 22 urami

    Who is here in 2020 and thinks this is one of their best song 💗💗💗

  46. Chanyeol is Toben bro. So I can't disturb him.

    Chanyeol is Toben bro. So I can't disturb him.Pred 22 urami

    I'm waiting for someone to do Candy challenge while wearing shirt backwards. If you do mention me. Heheh

  47. Yaren Özyazıcı

    Yaren ÖzyazıcıPred 22 urami

    Birkaç saatte özlemişim buraları Turkish Exo-L

  48. KPOP FAN GİRL

    KPOP FAN GİRLPred 22 urami

    Fen dersinde yapabileceğiniz bir kodlama: KeDi GeNi TURKISH EXO-L

  49. Shaivi. G

    Shaivi. GPred 22 urami

    That girl is his eye candy, I wish I was too🔥💕

  50. Munjiah Mun

    Munjiah MunPred 22 urami

    Mark

  51. Shiva Norentia

    Shiva NorentiaPred 22 urami

    Let's stream 1. Baekhyun - Candy 2. Nct 127 - Punch

  52. melissu Göçmen

    melissu GöçmenPred 22 urami

    Dans aşırı güzel ya hem sesine hem dansına hipnotize oldum TURKISH EXO-L

  53. EXO-L Ananya

    EXO-L AnanyaPred 22 urami

    Bangladeshi Exol here!!!! We'll support you forever!!!!!!!

  54. Honeylyn Dizon

    Honeylyn DizonPred 22 urami

    Can I ask if I am not the only Philippine EXOL who's coming back here? ^o^

  55. ʟᴏᴠɪɴɢʙᴜᴛᴄᴏʟᴅ `

    ʟᴏᴠɪɴɢʙᴜᴛᴄᴏʟᴅ `Pred 22 urami

    Yorumlara yükleninnn! Üstte kalamıyoruz, hadi lütfen. Turkish Delight Turkish EXO-L

  56. Rend Pratama

    Rend PratamaPred 22 urami

    +62 stay reemar.

  57. O P

    O PPred 22 urami

    Kek ada suara sehun ya

  58. Chicken Pokpok

    Chicken PokpokPred 22 urami

    아빠!!! 화이팅!! 하트 하트 ㅋㅋㅋㅋ

  59. Tims

    TimsPred 22 urami

    *Monster* or *Lotto* _Turkish Exo-L_

  60. Hesty Kusumadewi

    Hesty KusumadewiPred 22 urami

    why is my candy so sweet

  61. K YM

    K YMPred 22 urami

    No puedo creer que esta canción ya tenga dos años. Sigo sin superar lo increíble que es y sin sacar la coreografía, jajaja Es una de mis coreografías favoritas de todos los tiempos, es mi reto personal

  62. Lucero HC7

    Lucero HC7Pred 22 urami

    El instrumental es lo mejor

  63. chanbaek rings

    chanbaek ringsPred 22 urami

    baekhyun o dudakların ben konuşmama kararı aldım turkish delight

  64. your sunshine

    your sunshinePred 22 urami

    don't give up y'all. we can do it!!!!

  65. nisa kaya

    nisa kayaPred 22 urami

    Nası beddua etsem bilemedim YouTuba kesin gevur bu yutub bayram bayram bizimle uğraşıyo Turkish exol turkish DELIGHT

  66. arab exol

    arab exolPred 22 urami

    يا حلوووهه

  67. Balance

    BalancePred 22 urami

    I'm on way the way learning candy choreo...

  68. Exo kings

    Exo kingsPred 22 urami

    بيكي الافضل ..ARAB EXO_L

  69. Rocío Black

    Rocío BlackPred 22 urami

    Mi dulce bebe 💕🥰

  70. Lyka Dela cruz

    Lyka Dela cruzPred 22 urami

    let’s continue punching guys

  71. na kim

    na kimPred 22 urami

    candy challenge candy dance challenge ♪♪♪

  72. AMANDA APRILIYANTI

    AMANDA APRILIYANTIPred 22 urami

    Kit ati aku sama kamu utup

  73. arab exol

    arab exolPred 22 urami

    بيكي اخذ المركز الاول يسسس

  74. Aami 03

    Aami 03Pred 22 urami

    HAECHAN'S HIGHNOTE CLEARED MY SKIN, WATERED MY PLANTS AND FED ME WELL

  75. Bae Leader

    Bae LeaderPred 22 urami

    36,209,320

  76. YASSS Jiana

    YASSS JianaPred 22 urami

    #39 trending

  77. シAnindyaa

    シAnindyaaPred 22 urami

    Uuuuuuuuuuyeeeaaaaahhhh~

  78. exotiz biri

    exotiz biriPred 22 urami

    Biz mi çok yavaşız izlenmeler mi dondu

  79. Nurul Septiani

    Nurul SeptianiPred 22 urami

    748.282

  80. Sensiz 'leştim

    Sensiz 'leştimPred 22 urami

    Daechwita'dan geldim. Biraz da burada takılalım aşkolar *random _Turkish Delight_

  81. Nursima Kavak

    Nursima KavakPred 22 urami

    ~TURKISH EXO-L~ ~TURKISH DELİGHT ~

  82. Seher Nur Odabaş

    Seher Nur OdabaşPred 22 urami

    Exo ve Exo-l in naleti üzerine olsun youtube. Turkısh Exo-l Turkısh Delight

  83. YASSS Jiana

    YASSS JianaPred 22 urami

    #39 trending

  84. Stefan Tristan

    Stefan TristanPred 22 urami

    someone please find my other comment, its lost.. reward will be given if you return it. please

  85. exxo l

    exxo lPred 22 urami

    9مليون يلاااااااااا

  86. Baekzey Khannas

    Baekzey KhannasPred 22 urami

    Bnm tek mi canım şeker çekiyor ama böyle naneli falan değil. Şöyle Baekhyun'lu falan rond0mmm

  87. Sunday Lee

    Sunday LeePred 22 urami

    this song is SM signature sound! and i love it!

  88. Heathcote Terry

    Heathcote TerryPred 22 urami

    dorky mint

  89. Jessy Jie

    Jessy JiePred 22 urami

    Aerina jangan lupa komen + like komennya ya. komennya mulai lambat nambahnya. nanti cepet turun trend*ngnya

  90. arab exol

    arab exolPred 22 urami

    انا قاعدة اسمع الاغنية على السبوتفايي

  91. xiuminsuholaybaekhyun chenchanyeoldokaisehun

    xiuminsuholaybaekhyun chenchanyeoldokaisehunPred 22 urami

    baekhyun, aku mau kasih kamu tips nih berhubung kemarin abis lebaran. kalo kamu dijulidin om tante ditanya kapan nikah, kapan lulus, kapan begini, kapan begitu, kamu jangan panik, aku kasih jawabannya nih. 1. kamu harus pasang tampang berani 2. jangan nunduk 3. busungkan dada kedepan 4. lalu teriak "AKU TAMPAN AKU BEBAS" semoga berguna ya baekhyun

  92. Indah Ramadhani Fajar

    Indah Ramadhani FajarPred 22 urami

    Uyeee baekk kyuttt aahhh

  93. O P

    O PPred 22 urami

    Dimana mana hatiku senang karena selalu melihatnya bahagia itulah hal yang sangat ku sukai dalam hidup ini

  94. Agus Wanti

    Agus WantiPred 22 urami

    Haii oppa,aku mau curhat lg.. Biar trending terus hehe Jdi ini kejadiannya udh lama bgt melewati tahun2 wkwk, wktu hari itu ada yg ngedeketin aku. Dia ngcht di slh satu sosmed ku terus aku blsnya agak lama gtu beberapa hari lah. Aku kenal dia tp cm sekedar kenal gt deh, terus kita chtn dia perhatian gt sm aku. Tp aku nya msh biasa aja smpe akhirnya dia ngjk aku pcrn yaa alu mikir dlu trs baru aku terima kan. Nahh dstu aku masuk tahun ajaran baru smk. Pas awal smk tbtb aku kepikiran mls pcrn gtu, karna mau menikmati masa smk kan. Akhirnya aku putusin cwo aku alasan nya aku udh janji sm diri aku sndiri gmau pcrn dlu dan aku jg sbnrnya gblh pcrn hehe.. Bolehnya pas udh kerja gtu. (Tp kl dkt gpp ktnya) wkwk, lanjut2 nah iya aku janji gmau pcrn sblm lulus dan kl ada yg mau dkt pun yauda dkt aja tanpa status:v kl ngga komitmen. Nah trs pas aku jlsin ke cwo itu kl aku udh janji gmau pcrn dia bilng gn "yauda w tunggu 2thn lagi2" trs aku jwb "g ush" karna aku gmau org itu nnti mlh sakit hati karna aku.. Alasannya jg karna aku gprnah syg sm dia:" dr awal. Jahat bgt ya aku.. Aku nyadar itu setelah di pertengahan kita pcrn. Lanjut2 trs aku ngebiarin dia nunggu aku 2thn. Nah aku kan pny fb, dan udh berbulan2 sbnrnya g dbuka. Pas aku buka tryata cwo itu udh pny cwe dan itu kaka kls aku pas smp. Aku kaget. Trs aku tny ke cwo itu "lu ko pcrn sm ka*** (lupa nama)?" trs dia jwb "biar w g bosen nunggu lu 2thn" gt, trs aku kaget dong. Aku jwb lg "jgn gtu sm aja lu jadiin dia pelampiasan dan alasan nya w, w berasa jahat kl gn" trs dia jwb "ngga lah". Dan glama dr itu trnyata dia putus. Trs aku lost contact selama setahun lebih. Nah dia cht aku lg ky gn "sbntr lg kls 12 trs lulus" trs aku takut kan aku jwb jwb "hehe iyaa" dan gchtn lg. Trs lost contact lg, trs tbtb dia pny pcr lg Dan aku gcht dia lg, aku udh biarin aja karna aku mikir cara dia buat nunggu akutuh udh salah bgt. Dan akhirnya aku lanjutkan dngn kejombloan ku yg bahagia whaha.. "Lanjut ceritanya ada di komen ini tp gtau deh dmn hehe". Tp skrg aku nyaman sendiri itu lebh baik dr pd hrs diatur2 gt wkwk Makash baekhyun oppa, love you ^_^ mksh semua hehwhwh

  95. 329bjh

    329bjhPred 22 urami

    #Monster

  96. Derya Çoğaltay

    Derya ÇoğaltayPred 22 urami

    Aww her yerde türk Exo-L mutluyum Turkish Exo-L

  97. potato hana

    potato hanaPred 22 urami

    {Arab exo_l} ...

  98. EXO-L Ananya

    EXO-L AnanyaPred 22 urami

    Show the world the power of exols!! Keep it on trending & keep commenting

  99. Munjiah Mun

    Munjiah MunPred 22 urami

    I like song

  100. arab exol

    arab exolPred 22 urami

    لوكاس و تين سوو تحدي كااندي